Om Oss

"Välkommen till vår italienska pizzeria i hjärtat av Stockholm! Vi är stolta över att erbjuda äkta italiensk pizza, tillagad med de finaste ingredienserna och traditionella metoder. Vårt mål är att ge dig en autentisk smakupplevelse, precis som i Italien. Hos oss hittar du en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för familjemiddagar, romantiska dejter eller en trevlig kväll med vänner. Kom och njut av våra läckra pizzor och upptäck smaken av Italien i Stockholm."

Hur det fungerar

Färsk och Handgjord Pizzadeg


"Vår deg är handgjord varje dag med kärlek och omsorg. Den tunna och krispiga konsistensen ger varje pizza en perfekt balans av smak och textur, vilket gör varje tugga till en smakupplevelse."

Kvalitetsingredienser för äkta smaker


"Vi använder noggrant utvalda och högkvalitativa ingredienser för att skapa en autentisk smakupplevelse. Våra färska grönsaker, kvalitetskött och äkta italienska ostar ger varje tugga en smak av kvalitet och njutning."

Traditionell Vedugnstillagning


"Våra pizzor tillagas i en traditionell vedugn med hög värme, vilket ger dem den autentiska smaken och knapriga konsistensen som är kännetecknande för äkta italienska pizzor. Varje pizza bakas till perfektion för att ge våra kunder en smakresa till Italien."

Ett pålitligt Pizzeria

Vi på Platini pizzeria är stolta över att erbjuda högkvalitativa och läckra rätter till våra kunder i Östermalm. Med över tio års erfarenhet inom matlagning, väljer vi noggrant ut de finaste ingredienserna för att garantera en unik smakupplevelse.


Hos oss på Platini pizzeria väljer vi enbart förstklassiga råvaror för våra rätter, inklusive kebab, pasta, pizza, sallad, hamburgare, desserter, potatis och tacos.


Vår kebab tillagas med färskt och högkvalitativt kött enligt autentiska recept.unsplash